Noteer deze activiteiten, je vind ze ook in onze agenda (onderaan de website)

____________

Johannespassion JS. Bach

Witte Donderdag 13.04.2017

Na een lange en rijk gevulde koorgeschiedenis wenst Cantabile-Gent in schoonheid afscheid te nemen van het concertpodium.

Wij nodigen u graag uit op het afscheidsconcert dat plaats vindt op donderdag 13 april 2017 om 20 uur in de Sint-Catharinakerk te Wondelgem. Op het programma staat de Johannes-Passion van J.S. Bach.

Generaties van Cantabile-zangers hebben zich dit Magnum Opus eigen gemaakt. Bij dit afscheid wil Cantabile op een doorleefde en geïnspireerde wijze het passieverhaal een laatste maal voor u brengen.

Cantabile-Gent wordt begeleid door het barokensemble Arcus Coloratus. Solisten zijn Adriaan De Koster (evangelist), Kai-Rouven Seeger (Christus), Sarah Van Mol (sopraan), Marnix De Cat (altus), Yves Van Handenhove (tenor) en Lieven Termont (bas). Het geheel staat onder leiding van dirigent Steve De Veirman.

Wij hopen u op dit bijzondere concert te mogen verwelkomen!

Tickets kosten 18 euro (vvk) en 20 euro (kassa). Jongeren (-25) betalen slechts 15 euro. De tickets zijn verkrijgbaar via kaarten@cantabile.be of via Tickets.

_____________________

Zondag 9 april

Palmzondag – tweede collecte Broederlijk Delen

Maandag 10 april